Missie

Samen met onze cliënten realiseren wij de beste zorg; mensgericht, veilig, dichtbij, en op het juiste moment.
Met onze partners verbeteren wij voortdurend de zorg en dragen bij aan de gezondheid van de inwoners in onze regio; duurzaam en betaa
lbaar.

Raad van Bestuur


Michiel van Roozendaal: 'De koers die Rivas in 2019-2021 aanhoudt is: het sámen realiseren van de beste zorg voor elke cliënt.'
Kees Heijblom: 'Rivas bundelt daarbij continu de krachten met collega-zorgaanbieders, gemeenten en zorgverzekeraars.'

Vijf waarden

Om de missie te realiseren en toegevoegde waarde te creëren voor de cliënt, werkt Rivas volgens de Vijf waarden. Deze waarden vormen het karakter van Rivas en zijn de basis voor het denken en doen van onze professionals.

Veiligheid


De basis voor alle vertrouwen. Veiligheid is niet alleen zorg leveren met zo min mogelijk risico. Veiligheid is ook een veilige omgeving creëren waarin cliënten en medewerkers zich op hun gemak voelen.
Veiligheid is de ultieme toetssteen voor alles wat Rivas onderneemt.

Hoffelijkheid


De toon die de muziek maakt. Gastvrijheid, warmte en aandacht
spelen een grote rol in de manier waarop cliënten de zorg bij Rivas beleven.
Het je inleven in het contact met cliënten is hier vanzelfsprekend.

Uitstraling


De inhoud zichtbaar gemaakt. In alle werkzaamheden, binnen en buiten de organisatie, in alle locaties, is Rivas herkenbaar. Dat geldt ook voor de manier waarop de medewerkers van Rivas met cliënten en met elkaar omgaan.

Doeltreffend en doelmatig


De goede dingen goed doen: De druk op de financiële ruimte van zorginstellingen neemt toe. Dit geldt ook voor Rivas. Een financieel gezonde organisatie is een voorwaarde om de zorg elke dag door te laten gaan. En ook om de zorgverlening continu te verbeteren en de verwachtingen van de cliënt te overtreffen.

Plezierig werken


De bron van individuele inspiratie. Rivas is trots op alle medewerkers en wil om die reden een goede werkgever zijn. Zo kunnen medewerkers ook trots zijn op Rivas. Een goede werksfeer, collegialiteit en ontwikkelmogelijkheden staan hierbij hoog in het vaandel.